small (2)

10/03/2015 – На 7 март 2015 г. група деца и младежи от SOS Младежки домове София се докоснаха до едно уникално по рода си преживяване. Спектакълът „Пътуване във Всичколената“ въздейства изключително емоционално на всички впуснали се в пределите на това многомерно пространство. Всеки младеж избра сам и извървя своя път през лабиринта от приключения и вълнуващи срещи. А отзивите от това пътуване-преживяване бяха „Уааау“, „Страхотно“ и „Беше много хубаво“, съчетани, разбира се, с много усмихнати лица.

Изказваме своите благодарности към организаторите на този уникален спектакъл, които поканиха нашите деца и младежи да попътуват из Всичколената.

„Пътуване във всичколената“ е първият спектакъл на „Театър на сетивата“, създаден специално за деца. Пригоден към спецификата на детската личност „Пътуване във Всичколената“ представя своебразно училище, в което чрез директно преживяване децата се учат да творят, играят и общуват в един приказен, деликатен свят на безкрайни възможности.

Представлението е врата – космически портал, през който децата поемат на приключение. Датите, в които порталът на Всичколената се отваря, са между 1 и 31 март в Bulgaria Mall.

На добър път и до нови приключения!

https://www.facebook.com/events/790713964350959/

Публикувано в: Новини