Sleep_house_logo

23/02/2015 – При всяка покупка от електронния магазин от стойността на продадените артикули ще се отчисляват между 5 и 15%. За периода на кампанията – от февруари до май 2015 година, ще се натрупва виртуална сума, която ще бъде дарена за нуждите на децата от SOS детските селища в Трявна и Дрен под формата на продукти за сън.  Със събраните средства ще бъдат закупени и дарени необходимите им легла, матраци, възглавници, олекотени завивки, спално бельо и кърпи.

Включването в дарителската кампания е лесно:

1. При закупуването на продукт от електронния магазин ще се заделя процент от цената на продукта в полза на SOS Детски селища България
2. Закупувайки продукт, клиентът може да се откаже от подаръка си в полза на децата от SOS детските селища в Трявна и Дрен. Електронният магазин ще добави левовата равностойност на подаръка към виртуалната сума, с която ще се закупят и дарят необходимите за нуждите на децата продукти.
3. Ако има желаещи да направят дарение, без да закупят продукт, могат да го направят, като посетят подкатегория “ПРОДУКТИ ЗА ДАРЕНИЕ”. В тази подкатегория са добавени всички артикули, от които децата от Трявна и Дрен се нуждаят. Клиентът може да закупи продукта, а електронният магазин да го дари на SOS Детски селища България.

Научете повече на http://sleephouse.bg/donate.php

Публикувано в: Новини