20120618_TheMallre

Кампанията „SOS. Време е да се замислим. Време у да действаме.”, наричана за краткост Кампанията, се организира от „АП Ритейл I” ЕООД, собственик на The Mall, бул. „Цариградско шосе”№ 115з, София 1574, наричан за краткост Организатор на кампанията. Участниците в Кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Кампанията, наричани за краткост Официални правила на кампанията. Официалните правила на Кампанията ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.comthemall.bg.

Организаторът на Кампанията си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Кампанията, по своя преценка, без да дължи каквото и да е обяснение за това, като промените влизат в сила след публикуването им на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.comthemall.bg.

Територия на провеждане на Кампанията. Кампанията се организира и провежда на територията на The Mall, бул. „Цариградско Шосе” № 115з.

Срок на Кампанията. Кампанията ще се проведе в периода от 16.06.2012 г. до 28.06.2012 г.

Механизъм на Кампанията, процедура за определяне на печелившите и получаване на наградите.

Механизмът, по който ще се проведе Кампанията, е следният:

Известни български личности ще подарят свои лични вещи на благотворителите, които  в срока на кампанията направят най-щедрите парични дарения на Сдружение SOS Детски селища България.

Всяка вещ, участваща в Кампанията има уникален номер. Номерът е отбелязан на витрината, в която е изложена вещта, както и в списък, поставен на видно място в The Mall. Всеки, който направи парично дарение на SOS Детски селища България, по банков път или на място в The Mall при представител на SOS Детски Селища България и  посочи в платежния документ или при представителя на SOS Детски Селища България уникалния номер на предмета и телефон за контакт, има шанс да получи като признание за щедростта си, конкретна вещ от известната личност по т.5 по-долу. Вещта ще бъде подарена от нейния собственик – една от известните личности по т. 5 по-долу на този, който направи най-голямото парично дарение на SOS Детски селища България в Срока на Кампанията.

Даренията се правят на следната банкова сметка на SOS Детски селища България:

IBAN: BG76RZBB91551060353913

BIC:    RZBBBGSF   Райфайзенбанк (България) ЕАД

С едно дарение, дарителят може да посочва само една вещ, в противен случай за валидно посочена вещ, ще се счита първата посочена.

Няма ограничение върху броя на даренията, направени от един дарител.

В случай че има две или повече дарения в един и същи размер, за които дарителите са посочили една и съща вещ, и този размер е най-високият за конкретната вещ, вещта ще бъде подарена от известната българска личност на този, направил пръв своето дарение.

Вещта ще бъде подарена на официална церемония в The Mall на 30 юни 2012 г., 18:00 часа.

Дарението и/или даването на вещта от известната личност не представлява покупко-продажба.

Организаторът на Кампанията НЕ раздава каквото и да е награди, а само предоставя публичност и площ за провеждане на Кампанията.

Описание на вещите:

Асен Блатечки – табакера на Чарли, герой от сериала “Стъклен дом”, вещ номер 1

Астор – магическо наметало с четиридесетгодишна история на сцената, вещ номер 2

Бойко Борисов – любимият му футболен екип от ФК „Банкя, вещ номер 3

Валя Балканска – родопски терлици и торба, част от сценичния й костюм, вещ номер 4

Ваня Цветкова –  портретна снимка от началото на кариерата на актрисата и блузата, с която е на снимката, вещ номер 5

Владимир Ампов-Графа – потник, с който е облечен в клипа „Никой” от албума „Невидим“, вещ номер 6

Захари Бахаров – „Нескопосан портрет на Захари Бахаров и Владимир Карамазов от неизвестен автор”, началото на 21-ви век (използван като декор във филма на Петър  Попзлатев „Аз съм ти”), вещ номер 7

Иван Лечев – цигулката, с която свири на  дипломирането си през 1981 г., вещ номер 8

Ивет Лалова – първите професионални шпайкове на Ивет Лалова, изработени от NIKE  в САЩ специално за нея нея, с нейното име отстрани, вещ номер 9

Йорданка Фандъкова – любимата й чаша за кафе, вещ номер 10

Калин Сърменов – картина, част от изложбата, с която се е дипломирал в Художествената гимназия в София, вещ номер 11

Кубрат Пулев – потникът, с който печели златен медал на Европейското първенство в Ливърпул през 2008 г., вещ номер 12

Мария Гроздева – статуетка  за първо място в престижното международно състезание  „Гран при Белград” 2009 г., вещ номер 13

Матей Казийски – фланелката, с която е играл в мача България – Германия от квалификациите за турнира Световна лига във Франкфурт на 27 май 2012 г., завършил с победа на България с 3:1 гейма, вещ номер 14

Петър Попангелов – състезателен номер от финал на Алпийската светотовна купа във Фурано, Япония през 1981 г. и състезателен номер от финал на Алпийската светотовна купа в Диаблеретс, Швейцария през 1983 г., вещ номер 15  

Преслава – пълен комплект дискове с автограф на певицата, вещ номер 16

Рафи Бохосян – наколенките, с които прави известния си шпагат в Х Factor, вещ номер 17  

Стефка Костадинова – трико от състезателната кариера на Стефка Костадинова, свързано с някои от най-големите й постижения, вещ номер 18

Н.П. Трасивулос Стаматопулос – химикалка, с която е поставял подписа си под документи, допринесли за укрепването на отношенията между Гърция и Северноатлантическите й партньори, както и за още по-тясното развитие на сътрудничеството между Гърция и България, вещ номер 19

Красимир Балъков – чифт футболни обувки PUMA, изработени специално за него, вещ номер 20

Най-щедрите дарители, които ще получат подарък вещ на известна личност, се уведомяват по телефона, посочен от дарителя в платежното му нареждане или при представителя на SOS Детски Селища България, когато дарението е направено на място при представител на SOS Детски Селища България.

7. Право на участие.

Право на участие в Кампанията има всеки, навършил 18 години.

8 Прекратяване на Кампанията.

Кампанията приключва с изтичане на срока на провеждането й.

Организаторът има неотменимо право да прекрати Кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1. При прекратяване на Кампанията, дарителите направили дарения до момента на прекратяването имат шанса да получат подаръка от звездата, така като в описано в т. 5 по-горе.

9. Съдебни спорове.

Всеки спор между Организатора на Кампанията и участници в нея се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава в компетентните съдилища в България.

10. Публичност.

С участието си в Кампанията участниците се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена или снимки биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организатора на Кампанията, като не се дължи заплащане от негова страна.

11. Официални правила.

Официалните правила ще бъдат достъпни на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.comthemall.bg.

Допълнителна информация може да бъде получена след запитване на infodesk@themall.bg.   Участвайки в Кампанията, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да спазват техните условия и разпоредби.

 

Публикувано в: Новини