niki i viki_small

22/10/2013 – Николина Левенова и Вероника Манова (съответно на 16 и 15 г.) от SOS Младежки дом “Мечтатели“ София за пореден път доказаха своя спортен талант!

Гордеем се с безспорния успех, който нашите девойки постигнаха на международния турнир по олимпийско таекуондо – WTF “Купа България”, провел се на 12.10. и 13.10.2013 г. в зала „Фестивална“.  Класирането е показателно: Златен медал за Николина Левенова в категория  -53 кг. жени и сребърен медал за Вероника Манова в категория – 46 кг. жени.

Отличното представяне на Ники и Вики продължи и на провелия се едва пет дни по-късно 19.10. и 20.10.2013 г. международен турнир  “Солун оупън”, където Николина отново взе златен медал в своята категория с изключително убедително представяне -17:1 точки в първия си двубой, 21:1 точки в полуфинала и 11:5 на финала.

Вероника спечели своя втори сребърен медал с отличното си представяне при жените в категория 46 кг. с две победи и загуба във финалния кръг с 0:3 точки пред европейската шампионка за 2013 г. – Кириаки Котоки.

Невероятния успех на Николина и Вероника се дължи, както на усилените тренировки, така и на подкрепата и наставничеството от страна на треньорите на спортен клуб „Херея“ Ангел Кирчев и Станимир Лазаров.  Благодарим Ви  за вниманието, постоянството, вложения труд, за вярата и силите в таланта на Ники и Вики, защото така се възпитават шампиони и вие го доказвате. Повече за успехите на клуб „Херея“ можете да прочетете тук – www.hereyatk.com

Спортните битки за двете ни девойки продължават с предстоящия турнир от клас „А“ “Galeb Trophy” в Белград/Сърбия  на 26.10. и 27.10.2013 г.  Стискаме палци и вярваме в златното ви представяне!

Координиращ възпитател: Гергана Станева

Публикувано в: Новини