ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ФИНАЛ_small

07/01/2015 – За SOS Детски селища България Новата година започна с нов корпоративен дарител – Beiersdorf Bulgaria. Точно преди Коледа козметичната компания направи дарение в размер 15 000 лева. В края на миналата година Beiersdorf Bulgaria стартира инициатива за даряване на работни часове, в резултат на която събра близо 3 000 лева. В допълнение към тях компанията основоположник на съвременната грижа за кожата дари още 12 000 лева, с което общата сума на дарението възлиза на 15 000 лева.

„Искрено се надяваме този жест да е само част от една дълга верига на доброто и да изпрати недвусмислено послание на младежите и децата, за които се грижим, че не са сами и че винаги ще имат приятели до себе си в своя път и своето развитие“ – коментира Пламен Стоянов – национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Неслучайно основателят на Международната SOS Организация – Херман Гмайнер е казал, че да се прави добро винаги е лесно, когато мнозина помагат. Винаги когато намерим нови приятели, съпричастни с каузата, зад която стоим, ние откриваме не само нови съмишленици, но и повече вяра в доброто у хората и повече сила да работим заедно в името на едно по-добро бъдеще за децата и младежите, лишени от родителска грижа и подкрепа в Българи. Вярваме, че в лицето на Beiersdorf Bulgaria сме открили един истински партньор, на чиято дългосрочност можем да разчитаме.

Публикувано в: Новини