ВОДОЛАЗИ SMALL

07/01/2014 – Водолазни центрове “SDB International” стартират кампания под надслов “Помогни да сбъднем детските мечти” с цел набиране на средства в подкрепа на децата, обхванати в програмите и проектите на SOS Детски селища България.

В рамките на календарната 2014 година водолазните центрове “SDB International” ще предоставят част от приходите си от всички проведени курсове и дейности през годината. Всеки заплатил за водолазен курс или гмуркане за забавление ще помогне да подобрим бъдещето на нуждаещите се деца от “SOS Детски селища България”. Когато сме заедно, сме силни!

Водолазните центрове на SDB “Scuba Diving Bulgaria”, намиращи се в градовете София, Несебър и Созопол, разполагат с професионална екипировка и оборудване на реномираните марки Beuchat, Seac sub и Scubapro.  Теоретичните занятия се провеждат в учебни зали с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите обучения – в района на водолазните центрове, в зависимост от метеорологичните условия. Повече за водолазните центрове на SDB можете да прочетете на техния сайт – www.sdb.bg

Нека заедно проявим грижа и обич за децата – нашето бъдеще!

Публикувано в: Новини