IMG_3964_site

10/11/2015 – На 31 октомври в гр. Благоевград се състоя Зонален турнир, организиран от Българска спортна федерация за деца, лишени от родителска грижа. В хубавия слънчев ден, наред с връстниците си от Дупница, Гоце Делчев, Долна Баня и Благоевград, в спортните дисциплини взеха участие и група младежи от SOS Младежки домове София.

Живко, Нами, Денис, Ники и Теди премериха сили в леката атлетика и във футбола. При сериозна конкуренция в леката атлетика Теди и Ники заеха призовите 1-во и 3-то място (за възрастова група 13-15 г.), а Живко се класира 2-ри при по-големите. Много емоции и радост за младежите донесе футболният турнир на малки врати, където също постигнахме призово класиране. Достигайки до финала, нашият отбор премери сили със силния отбор на децата от Долна баня, които заслужено ни победиха.

След приключване и на останалите състезания по тенис на маса, бадминтон и баскетбол, настъпи време за дългоочакваното награждаване и връчването на медалите и подаръците за отличилите се спортисти. На раздяла децата си обещаха да се видят отново, този път на Националния шампионат за деца, който ще се проведе на 8 декември в зала „Арена Армеец“. А до тогава тренировки и активно спортуване.

Публикувано в: Новини