Младежите от SOS Младежки домове София подвластни на ритъма на YAMATO

27/10/2014 – В рамките на световното си турне „2013-14 YAMATO 20th Anniversary Tour”, известните японски барабанисти Ямато ще представят новата си програма „На път“ и в София. Ямато, които вече 20 години радват хората по света, този път ще зарадват и младите хора от SOS Детски селища България.

По покана на Джаз Плюс 30 младежи и възпитатели от SOS Младежки домове София ще посетят зрелищното шоу на впечатляващите барабанисти, което ще се състои на 28 октомври от 20:00 часа в зала 1 на НДК в София.

Вълненията отдавна са завладели младежите, които нямат търпение да чуят „звука на планетата Земя“.

„Винаги съм искал да гледам YAMATO на живо. Музиката, която правят, е убийствена – истинска звукова експлозия“ – споделя един от младежите. – „Убеден съм, че това ще е най-внушителният концерт, на който някога съм ходил. Благодаря на Джаз Плюс, които ни подаряват това изживяване“.

SOS младежките домове в гр. София функционират от 2001 г. Те са важно продължение на грижата в семейна среда, предоставена първоначално от приемните родители и семейства в SOS Детско селище Дрен.

Отправяме своите най-искрени благодарности към Джаз Плюс за предоставената възможност нашите младежи да слушат на живо „музиката на душата“ и да се насладят на ритъма на тайко барабаните.

Публикувано в: Новини