ХОРИЗОНТАЛНА ПОКАНА_SMALL

08/04/2014 – На 12 април от 12.30 ч., в Mall of Sofia АВО-Бел Езиков и изпитен център ще организира станалата вече традиционна благотворителна изложба-базар „Традиции и кухня на англоговорящите държави”. И както повелява традицията тя ще е в подкрепа на SOS Детски селища България.

Учениците на АВО-Бел и техните преподаватели за пета поредна година показват своите готварски способности и познания за англоговорящия свят като така събират средства с цел покриване на разходите, чрез които ще се осигури достъп до образование на децата от SOS Детски селища България.

Четирите предходни издания на сладкия базар събраха за благородната кауза на SOS Детски селища почти 14 000 лв. Надяваме се и тази година да успеем да помогнем, така че ЕЛАТЕ, ХАПНЕТЕ, ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ И ПОМОГНЕТЕ!

За първи път ще бъде организирана сцена с музикални изяви на млади таланти от БГ Радио, чаровните деца от Бон-Бон и специалното участие на деца от SOS Детски селища България. По традиция водещ е Ути Бъчваров.

Събитието ще се проведе с любезното съдействие на Столична Община и Mall of Sofia, както и с медийното партньорство на БНТ, ТВ7, БГ Радио, радио Зорана, в-к Стандарт, в-к 24 часа, сп. Мениджър, сп. „Образование в чужбина“, сп. Good Food, сп. Business Week, iNews, Метрореклама.

Партньори на събитието са: Д-р Йоткер България; Куадрант Бевъриджис АД – официален представител за България на продуктите на Пепси; Рекламна агенция Неда.

Събитието ще се проведе на 12 април 2014 г. в Mall of Sofia, бул. „Ал. Стамблийски“ 103 от 12.30 до 16.30 часа. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Публикувано в: Новини