Picture 101

03/07/2012 – За втора поредна година група младежи от SOS Младежки домове София посрещнаха изгрева на първоюлското слънце на красивото ни Черноморие. Този път мястото беше плажът на Иракли, който очарова с все още непокътната си природа всички младежи. Поощрителната екскурзия за добре представилите се в училище младежи и този път се състоя благодарение на ентусиазма и упорството на екипите на ЦНСТ София, застанали зад тази добра идея. Придружители на групата бяха колегите ни Петър Илиев и Михаил Михайлов, изнесли на плещите си всички организационни въпроси, свързани с екскурзията и създали максимален комфорт на групата при иначе полевите  условия на къмпинга.

За Елизабет, Асен, Оми, Ради, Исус, Румен, Атем, Роби и Дари трите дни бяха наситени с много преживявания: седемчасово забавно пътуване с българските държавни железници; плажуването на топлия пясък и къпането в прохладното море; посрещането на първоюлското слънце; „дългата разходка на жадните гърла”  до нос Емине; дюдюканията и закачките по време на финала на европейското първенство по футбол; и разбира се накъде без дрънкането на китара около лагерния огън и барбекюто.

Всичко това го описвам като непряк свидетел и по ентусиазираните разкази на младежите от гореспоменатата дружина…чак им завидях! А вие?

М. Зарков – Ръководител Социална услуга-ЦНСТ София

Публикувано в: Новини