photo_verybig_310796_small

05/09/2013 – Посланикът на ФИФА за SOS Детски селища България – Красимир Балъков, ще открие  футболен турнир в Албена, в който ще се включат четири отбора от SOS детските селища в Трявна и Дрен.  Краси Балъков организира турнира като специален подарък за 20-годишнината на първото българско SOS детско селище в Трявна.

В турнира ще вземат участие 4 отбора от SOS детските селища. Tреньори на отборите ще бъдат Красимир Балъков, Пламен Михов – ръководител на направление Детско юношески футбол в БФС, Владимир Стоянов и Атанас Атанасов – треньори на национални юношески формации.

Малчуганите от двете ни детски селища ще изгледат учебен филм, специално изготвен за случая, в който ще се запознаят с едни от най-великите победи на Българския национален отбор по футбол и моменти от незабравимите мачове на Красимир Балъков за националния отбор на България, Спортинг и Щутгарт.

Малките ни футболисти ще имат открита тренировка с емблематичния плеймейкър на българския национален отбор в 16.30 часа, на един от терените на спортния комплекс в Албена. След нея ще започнат и мачовете от детския турнир, който ще премине в духа на „феърплея“, като всички деца – участници след края му ще получат грамоти, а отборите специални купи.

Освен турнира по футбол, Краси Балъков е подготвил още няколко страхотни изненади за малките футболисти, които ще им разкрие самият той на място.

Публикувано в: Новини