SNO_1484_snimka za site

27/09/2016 – Когато хората в едно семейство спортуват заедно, това е повод за общуване и близост, това е радост и веселие, това са приятни емоции и преди всичко начин за сплотяване.

Месец октомври ще бъде „Месец на NN и семейното бягане“, посветен на каузата на SOS Детски селища България. За първи път в четири наши града ще бягаме с кауза, на която за всеки избяган Ваш километър, от компанията NN ще даряват по 1 лв. в полза на SOS Детски селища България.
В четири поредни съботни дни ще организираме семейни бягания в парковете на най-големите градове в страната. В семейните бягания ще могат да се включат семейства без ограничения за възраст, пол, брой членове или предишен опит в бягането. Тези, които се затрудняват да тичат, могат да ходят в компанията на свои близки, домашни любимци или с бебета на гръб/ в детска количка.

Датите на семейните бягания са, както следва:
Пловдив – 1 октомври – Гребна база (Централни трибуни), 9 ч.
Варна – 8 октомври, Морска градина (под Летния театър), 9 ч.
Бургас – 15 октомври, Морска градина (под Пантеона), 9 ч.
София – 22 октомври – Южен парк (Паметника с птиците, след централния вход), 9 ч.

Желаещите да се включат в тях трябва да се регистрират на www.5kmrun.bg

Много благородна и социално отговорна, идеята с тези бягания е да обединим семейството в преносен и в буквален смисъл, като поканим възможно повече негови членове да бягат заедно и в същото време, да помогнем за осигуряване семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа.

Заповядайте семейно на „NN Family Run за SOS Детски селища“, защото Вашият пробяган километър е важен, защото сплотявате Вашето семейство, защото ще помогнете на деца, лишени от родителска грижа.

Публикувано в: Новини