logo2

 07/12/2012 – Сътрудничеството между „Карио“ ООД и SOS Детски селища България стартира  на 26 ноември. Компанията „Карио“ ООД, чиято основна дейност е внос и търговия със смазочни материали, акумулатори, гуми и антифриз, реши да застане зад каузата на SOS Детски селища и да подкрепи дейностите на Сдружението.

„Карио“ ООД ще дарява по 2,50  лева за всеки продаден акумулатор от гамата Ennexy GOLD 50 Ah, Ennexy GOLD 65 Ah, Ennexy GOLD 80 Ah и Ennexy GOLD 100 Ah в рамките на кампанията, която продължава до 28.02.2013 г. Събраните средства ще бъдат вложени за подсигуряване на дългосрочна качествена грижа за децата от SOS детските селища, SOS младежките домове и програмите за превенция на изоставянето.

„Карио“ ООД е и директен вносител на продуктите на редица международно признати компании като: Goodyear, Michelin, Faam, Alco и др. Удовлетворението на клиента е от първостепенно значение в тяхната политика. Продуктите, които предоставя, са в синхрон с най-новите изисквания и стандарти за качество, сигурност и опазване на околната среда. Но с подкрепата си на SOS Детски селища България, „Карио“ ООД ще акумулира и щастие за децата, защото няма нищо по-хубаво от това да си част от семейството на хората с големи сърца, обединени от каузата на SOS Детски селища България за пълен с обич дом за всяко дете.

Публикувано в: Новини