?

14/06/2016 – В петдневен център на творчеството и изобразителното изкуство се преобрази централният площад на гр. Трявна в периода от 1 до 5 юни. М&БМ ООД и SOS Детски селища България отпразнуваха началото на партньорството си с празник на креативността, веселието и детските усмивки под надслов „ДоброДЕТЕли“. Това е името на  ученическата кампания на М&БМ , обвързваща пет от марките за канцеларските материали и учебни пособия на компанията с каузата „Пълен с обич дом за всяко дете“. Част от средствата от продажбите на канцеларските материали и учебните пособия ще бъдат в полза на SOS Детски селища България.

В центъра на събитието беше любовта на децата към рисуването – малки и пораснали деца от града, в това число и деца от SOS приемните ни семейства в детското селище в Трявна рисуваха с богатото разнообразие от продукти на една от марките на компанията – Jolly. Заниманията бяха целодневни, а най-голяма атракция за малките художници бяха белите картонени къщи, върху които децата рисуваха фантазиите си, създавайки от тях истински дом. Интересът беше голям сред посетителите, а местните печатни и телевизионни медии отразиха подобаващо събитието.

Подобни събития тепърва предстоят като елемент от кампания „ДоброДЕТЕли“ в различни градове от страната през целия летен период.

Благодарим на кмета на гр. Трявна, г-н Дончо Захариев, ръководството на читалището и общината за пълното съдействие и подкрепа в реализирането на празника.

Публикувано в: Новини