OLYMPUS DIGITAL CAMERA

23/11/2012 – Дарителският чек беше връчен от изпълнителния директор г-н Масимо Франчезе на официално посещение в SOS детското селище в село Дрен на 20 ноември 2012

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари на SOS Детски селища България по 1 лев за всеки кредит, отпуснат през ученическия месец септември, като успя да привлече в кампанията както свои търговски партньори, така и фондация УниКредит – дружество с нестопанска цел, създадено от УниКредит като свидетелство за ангажираността на Групата към социалната отговорност. Фондация УниКредит подпомага различни социални проекти в над 22 държави, в които УниКредит има присъствие.

Фондацията се съгласи да вземе участие и в кампанията на УниКредит Кънсюмър Файненсинг като удвои цялата сума на дарението, събрана от кампанията през месец септември.

Търговска верига Зора, хипермаркети Практикер, мебелен магазин Лабиринт, PCStore и Рейнбоу България също подадоха ръка на децата в нужда и всяка от компаниите дари по още 1 лев за кредитите, отпуснати в техните търговски обекти.

Така, заедно с подкрепата на своите търговски партньори, с подкрепата на фондация УниКредит и разбира се, с помощта на своите клиенти, УниКредит Кънсюмър Файненсинг направи най-голямото си до момента дарение в своя кампания в полза на SOS Детски селища България за 2012 г.

 

„Горди и щастливи сме, че привлякохме на страната на добрата кауза както наши търговски партньори, така и един много важен участник – Фондация УниКредит. Благодарение на тяхната помощ нашето дарение ще има както двойно по-голяма финансова стойност, така и една друга стойност – нови приятели, подкрепящи SOS каузата. Надяваме се и за вбъдеще.” – каза Борислав Генов, Търговски Директор на УниКредкт Кънсюмър Файненсинг АД.

 

Публикувано в: Новини