20120518_News Perfect

18/05/2012 – Приключиха инициативите “Всеки ден заедно на училище с Перфект“ и „Когато порасна, мечтая да стана“

Перфект Офис започна годината с благотворителна кампания под мотото „Всеки ден заедно на училище с Перфект“, насочена към децата от SOS Детски селища България.

С тази двумесечна инициатива, компанията целеше да насочи вниманието на клиентите си към образованието на децата, лишени от родителска грижа, за да осигури нужната подкрепа за покриване на училищни разходи на онези от тях, които са намерили свой дом и семейство в SOS Детски селища България. Веднага след приключването й стартира кампанията „Когато порасна, мечтая да стана….“, продължила през месеците март и април. С нея приятелите ни от Перфект подкрепиха правото на всяко едно дете, за което се грижим, да развива своите възможности според заложбите и интересите, които има, и да достига мечтите си. Средствата, събрани от инициативата, са насочени към покриване на разходи за курсове, кръжоци, спортни занятия и други извънучилищни форми на занимания на 130те деца от SOS детските селища в Трявна и Дрен, чрез които те да развиват своя познавателен и творчески потенциал.

Партньорството с SOS Детски селища България, изразено чрез тези две кампании, не е първата проява на ангажираност със социални проблеми на Перфект Офис. През 2011 фирмата, подкрепена от клиентите си, реализира инициатива в помощ на училища от цялата страна „Да помогнем заедно на българското училище!“.

Ние от Перфект ще продължим да подкрепяме SOS Детски селища България и в бъдеще“, категорични са управителите на Перфект Офис.

Публикувано в: Новини