small

10/12/2014 – В продължение на цяла седмица хиляди деца ще могат да посетят огромната работилница на Cartoon Network, за да зарадват лично тази Коледа своите връстници от приемните семейства в SOS Детски селища България.

Даряване на книги, рисуване на коледни картички, собственоръчно направена коледна украса и игри с въпроси са само част от забавленията в специалната Коледна работилница на Cartoon Network, която започва в The Mall на 08 декември в 15.00 часа.

Целта на събитието е да научи подрастващите да бъдат съпричастни към връстниците си. В коледната Cartoon Network шатра ще има специални кътове, където децата ще покажат истинските си добродетели, докато се забавляват.

В едната й част те ще могат да дарят книги, с които да вдъхновят връстниците си, а срещу всяко дарение ще получат специална значка, която да отбележи доброто им дело. В друга част на шатрата децата ще изработват собственоръчно коледна украса от най-различни материали, за да направят празника още по-красив. В трети специален кът малчуганите ще бъдат насърчени да правят коледни картички и да пожелаят лично най-добрто на децата от SOS Детски селища България.

Така, за поредна година, организаторите ще предоставят на децата забавна и образователна платформа за пряко дарителство по време на светлия празник и както винаги са подготвили много подаръци и изненади за всички посетители.

Родители и деца ще могат да посетят благотворителната Коледна работилница на Cartoon Network от 08.12 до 12.12 от 15.00 ч до 20.00 ч и от 13.12 до 14.12 от 11.00 ч до 19.00 ч.

Публикувано в: Новини