SMALL

05/06/2014 – Младежите Севдалин Белберов, Алекс Павосов и Николай Петков от SOS младежките домове в град Велико Търново посетиха град Павликени, където взеха участие в четвъртия национален фестивал „Като звездите“, организиран от Сдружение с нестопанска цел „Поощряване и подпомагане на детски таланти – Вега“. Фестивалът е под патронажа на Вицепрезидента на Република България г-жа Маргарита Попова, Министерство на културата и кмета на община Павликени – инж. Емануил Манолов.

Вицепрезидентът Маргарита Попова откри официално фестивала „Като звездите”, в който взеха участие деца и младежи от 32 социални заведения и приемни семейства от цялата страна, всички преминали предварителни кастинги. Фестивалът е без конкурсен характер и всички деца бяха наградени за изявата си от ръководството на Община Павликени.

Севдалин, Алекс и Николай се включиха с бийтбокс, а Николай Петковс танц. Младежите се представиха отлично и очароваха публиката с изпълненията си. Като награда за представянето си получиха грамота и статуетка.

„Като звездите” е пътуващ шоу-спектакъл и е единствен по рода си в Европа. Екипът на програмата обикаля социалните заведения в страната, за да търси талантливи деца, най-вече бъдещи музикални звезди. Павликени е домакин на шоуто за втори път.

Публикувано в: Новини