small

03/07/2015 – На 28 юни 2015 г. деца от SOS приемните семейства от детските ни селища в Трявна и Дрен имаха възможност да се включат в първия международен детски фестивал Kids Fest 2015, който събра щастливи деца и родители в двора на киностудията на Ню Бояна Филм в Бояна. Киностудията предостави двора си, където на сцената излязоха малки таланти пяха, танцуваха, направиха йога демонстрации и играха гимнастика.

Децата от SOS приемните семейства взеха участие с три изпълнения на групата за естрадни песни и представиха плакат, символизиращ основните идеи на Сдружение „SOS Детски селища България“. На фестивала децата имаха възможност да бъдат заедно, да се забавляват в организираните работни ателиета и да покажат своите умения. По време на мероприятието децата разгледаха алеите с различни декори, построени за заснемане на филми.

Детският фестивал, част от ХХ „Салон на изкуствата”се организира от Националния дворец на културата и Ню Бояна Филм Стюдиъс. В събитието участваха още и вокална група “Бон бон”, Поли Генова, артисти от цирк “Splash”, “Космическите гласове на България”.

Публикувано в: Новини