Тим Курт, Изпълнителен директор, Аурубис България

Tim_Kurth

„Аурубис традиционно подпомага развитието на спорта сред децата, младежите и водещите български спортисти, както осъществява и редица социални проекти. Радвам се да подкрепим тази прекрасна инициатива и да дадем възможност тя да бъде осъществена. SOS Детските селища, в които са израснали Люпчо и Даниел, както и другите локации в и извън маршрута, са място, където изоставени и осиротели деца получават ново семейство, грижовен родител и втори шанс в живота.

Ето защо това партньорство е важна част от социалната програма на Аурубис България зa втора поредна година. Ще съм особено щастлив, ако и други компании последват нашия пример и подкрепят предстоящия SOS Велосипеден тур Европа 2015.“

Доротея Николова, Изпълнителен директор, Банка ДСК

D_Nikolova

„Банка ДСК сътрудничи с SOS Детски селища в България, за да даде възможност на едни добри деца да израстнат в щастливи семейства, обградени с обич и грижа. Помагаме тези деца да се учат и развиват, за да станат пълноценни членове на нашето общество. Вярваме, че средствата, които инвестираме, са на правилното място и постигат желания резултат.“

Танасис Кацирубас, Главен изпълнителен директор, Мтел

Thanasis_Katsiroumpas

„Дарителството е начин на мислене, то не е еднократно събитие, с което да успокоиш съвестта си. Някои дават големи суми еднократно не защото е част от мирогледа им, а за да се успокоят, че са направили нещо добро. За нас в Мтел благотворителността е традиция.

За мен, като човек и като баща, е дълг и отговорност подкрепата, която вече седма година оказваме на семейството на мама Марчела от SOS Детски селища. Искрено се надявам, те да усещат нашата любов и подкрепа, защото ние ценим членовете на голямото ни семейство и няма да спрем да се грижим за тях.”