tour map-02

 

Здравейте, аз съм Даниел!

През 2014 аз и моят приятел Люпчо, успяхме да изминем на колела повече от 1500 км през шест страни. Слънце и дъжд, мъгла и дори сняг – минахме през всичко. Беше тежко, но не се отказахме, водени от желанието да споделим нашите истории за израстването ни в SOS Детски селища и да вдъхновим повече хора да помагат на децата.

През юни 2015 аз и Люпчо ще направим SOS Велосипедния тур традиция като включим повече колоездачи и го изкараме извън пределите на Балканите.
Ще започнем от София, България и ще финишираме в Имст, Австрия, където през 1949г. е построено първото SOS Детско селище и където се е родила идеята, която ни даде дом и семейство.

Подкрепете нашето предизвикателство! Помогнете ни да разпръснем обичта и топлината!

Благодаря ви,
Даниел Миленов

 

 SOS_Bike_Tour_2014_01  SOS_Bike_Tour_2014_03

 

За Даниел

Даниел Миленов е на 23 години от Пловдив, България. Настанен е в SOS Детско селище Трявна, когато е бил на 3 г.

Напътстван и подкрепян от неговата SOS майка Севда, Даниел порасна като уверен и силен млад мъж, който днес работи усилено и гради кариера в продажбите.

За Люпчо

21-годишния Люпчо Кръстев е приет в SOS Детско селище Македония на шестгодишна възраст. “В SOS Детски селища получих ново семейство, братя и сестри, много любов и топлина. Преди това живях в приют, където не получавах нищо друго освен малтретиране. Едва в SOS Детски селища се научих да бъда дете. Сега знам много добре какви са правата на детето. Като погледна назад, мога да кажа, че за мен те станаха реалност едва след като дойдох в SOS Детски селища.”

 Daniel_at_BTV_1  Daniel_at_BTV_2

 

Преди година:

През април 2014 велосипедният тур на Даниел и Люпчо се превърна в истинска сензация из страните от Балканския полуостров. Интересът на медиите и обществото към техните лични истории и благородно начинание беше огромен. Отдадеността и издръжливостта на двамата младежи успя да вдъхнови хората. Велотурът беше отразен в 8 предавания по 6 национални телевизии, в т.ч. бТВ и Канал 1, в най-гледаните предавания: Шоуто на Слави, На Кафе с Гала, Нюзрум, в бTV Радио и БНР както и в пресата във вестниците Дневник, НоваНюз, Новините Днес и информационните портали на всички големи български градове.

 

Основен спонсор:  Aurubis_logo

 

Нашето предложение към вас:

Срещу дарение от 5 000 лв. за дейността на SOS Детски селища България

Вие ставате Партньор на Тура и получавате:

    • Лого на въвеждащата страница/минисайта на събитието (с линк към вашия сайт)
    • Лого на Фейсбук страницата/събитието (FB Страницата на SOS ДСБ има 24,000 лайка)
    • Ко-брандиране на екипите, велосипедите и рекламните материали на 2те предвидени събития (пресконференцията в Министерство на Младежта и Спорта, (в седмицата преди старта) – лице на инициативата зам. министър Калин Каменов и старта на Велотура на 30.5 от 10:30 в Борисовата градина).
    • Комуникация като Партньор на тура в прес съобщенията за събитието. Mедийното покритие от 2014г. може да видите ТУК
    • Ставате Бронзов Партньор на SOS Детски селища България за една година и получавате правото използвате логото на Бронзов Партньор на вашите продукти/услуги за договорен период от време.

 

За контакти:

Мирела Ерменкова
Корпоративни партньорства
mirela.ermenkova@sosbg.org
тел: 02 8184933, 0882859275