20110128_CEZ

Благодарение на любезното съдействие на ЧЕЗ 400 000 техни абонати получиха заедно със сметките си за м. декември 2010 година информация за инициативата на SOS Детски селища България за набиране на семейни спонсори, което отличава компанията като социално отговорна, ангажирана със съвременните проблеми на обществото.

ЧЕЗ Електро България АД е най-големият доставчик на електроенергия в България, с повече от 2 милиона клиенти в Западна България и единствената електроснабдителна компания в страната, която ежемесечно изпраща на всички свои клиенти сметки за електроенергия в запечатан пощенски плик. Мисията на компанията е да предоставя на клиентите си качествени услуги и прозрачност във взаимоотношенията.

Чрез фактурите за електроенергия, компанията контактува с милиони хора. В тази връзка, през декември 2010 в навечерието на светлия християнски празник Коледа, SOS Детски селища България и ЧЕЗ решиха да стартират съвместна кампания за набиране на SOS семейни спонсори сред клиентите на ЧЕЗ. SOS семейните спонсори даряват 30 лева, 20 лева или сума по техен избор всеки месец чрез банков превод, вносна бележка, дарителство по ведомост или чрез Е-pay. Това не означава само финансова подкрепа, семейният спонсор става съпричастен към нуждите на децата, за да могат те да израснат сред топлината и сигурността на семейството, да получат образование и да се подготвят за бъдещия си живот.

 

Публикувано в: Новини