20120111_CEZ

Благодарение на любезното съдействие на ЧЕЗ 10 000 техни фирмени абонати получиха заедно със сметките си за м. декември 2011 година информация за инициативата на SOS Детски селища България под надслов „Миговете създават семейството“.  Допълнително компанията отпечата безвъзмездно и информация за SOS Детски селища на всичките си пощенски пликове с фактури през месец декември, за да съдейства в процеса на набиране на дарители и приятели на сдружението. Това решение за пореден  път отличи компанията като социално отговорна и съпричастна към проблемите на децата, лишени от родителска подкрепа или тези в риск да загубят подкрепата на родителите си.

ЧЕЗ Електро България АД е най-големият доставчик на електроенергия в България, с повече от 2 милиона клиенти в Западна България и единствената електроснабдителна компания в страната, която ежемесечно изпраща на всички свои клиенти сметки за електроенергия в запечатан пощенски плик. Мисията на компанията е да предоставя на клиентите си качествени услуги и прозрачност във взаимоотношенията.

Чрез фактурите за електроенергия, компанията контактува с милиони хора. В тази връзка, през декември 2011 в навечерието на светлия християнски празник Коледа, SOS Детски селища България и ЧЕЗ направиха съвместна кампания за набиране на средства, за да може повече деца в неравностойно положение да почувстват топлината на Коледа в пълен с обич дом.

Публикувано в: Новини