Ilko-Plakat Plam_small

17/03/2014 – В подкрепа на SOS Детски селища България екипът на водолазен център SDB International организира благотворителна изложба с подводни фотографии и усещания. Снимки на застинали кадри и думи, но открояващи потапянето на сърцето в тишината и красотата на един друг свят…! Светът на мълчанието, както го нарича Кусто.

Проектът е инициатива на “Diving Centers & Schools SDB International”, които от началото на 2014 подпомагат дейността на нашето Сдружение. Всички приходи от изложбата  ще бъдат дарени отново в помощ на децата от “SOS Детски селища България”. Изложбата не е опит да се допълни историята, която сме свикнали да виждаме, а да се докоснем до сърцата на децата, тези деца, които имат нужда от нас!

Всяка снимка носи своя история, настроение и възприятия. Те са ехото в душите ни от неразказани истории, откъси от преживени чувства в нашият подводен свят.

Откриване е на 18.03. от 19:00 часа в Scuba bar & Dinner 18.03. – 31.03.14 Scuba bar & Dinner 01.04. – 22.04.14 Кино Euro Cinema.

Нека заедно покажем на децата, че има добри хора, които мислят за тяхното бъдеще!

Публикувано в: Новини