MAGGI_SOS_Picture_small

19/02/2014 – През 2014 година известни личности и топ шеф готвачи поставят началото на дългосрочно партньорство със SOS Детски селища България, обединени от Бульони MAGGI®.

Кампанията е под мотото „Топла супа всеки ден“ и е първата по рода си подобна инициатива, реализирана от известна международна марка в хранителния бранш. Утвърдени шеф готвачи и звезди от различни сфери на шоубизнеса се обединяват в грижата си за децата от SOS Детски селища България. Целта е всички заедно да споделят със SOS семействата своя собствен кулинарен опит и емоциите, които им носи хубавата храна, която приготвят във връзка с професионалните си изяви, но и вкъщи – когато го правят за близките си хора.

Обединените под шапката на кампанията приятели на SOS ще гостуват често в селищата в село Дрен и град Трявна и заедно с децата ще приготвят любимите им ястия, като споделят с тях интересен опит, свързан с подвизите им в кухнята, полезни съвети как да се научат сами да приготвят балансирана храна у дома и разбира се, разказват за своите първи стъпки в готвенето, за да покажат на децата колко приятно и забавно може да бъде то.

В инициативата ще се включат редица от най-добрите шеф готвачи в България. Част от изявените имена са световно-признатият Андре Токев, готвил за имена като Франц Бекенбауер, Борис Бекер, „Оейзис”, Вал Килмър и Бил Клинтън; собственикът и главен готвач на ресторант „Шефс“ и носител на наградата за дебют в конкурса Ресторант на годината – Виктор Ангелов; безкомпромисният член на журито на предаването Lord Of The Chefs – Ивайло Петков; пионерът в приготвянето на изискани френски специалитети – Димо Димов; дръзкият кулинарен експериментатор – Димитър Клаклов; Ивелина Иванова – шеф готвач на списание „Меню“. Към тях ще се присъединят любимецът на малки и големи – певецът и ресторантьор Лео, певците и любители на семейния уют Део и Кирил Маричков. В кампанията ще се включат и обичаните от всички актриси Силвия Лулчева и Елена Петрова.

Публикувано в: Новини