OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13/08/2013 – За втора поредна година през месец юли приятелите ни от Star Basket Camp гостуват в град Трявна. Доказалото се вече баскетбол – училище за млади таланти събра деца от България, Сърбия, Румъния и др. страни. Покана за участие получиха отново децата от SOS – Детско селище Трявна, очакващи с нетърпение този момент. В баскетболния отбор на селището се включиха десет деца, които заедно с другите участници получиха своята екипировка, преминаха медицински преглед и тръгнаха към обновените баскетболни игрища на кампа в Трявна.

Още от първия ден започнаха двуразови тренировки, изпълнени с  физически, тактически и игрови занимания с именити  треньори от Сърбия и България. Нашите малки баскетболисти показаха воля и много старание в десетдневните занимания. Трудолюбието им бе възнаградено с постигане на добри резултати и майсторско владеене на топката в различни състезания. Най – добрите получиха грамоти и медали, като сред тях бяха Калин Димитров, Иво Маринов, Севдалин Белберов и Петър Петров.

След приключване на финалите в различните състезания, организаторите благодариха за старанието и професионалното отношение на всички участници и им пожелаха много успехи и здраве през идния сезон, и догодина отново да се включат в Star Basket Camp.

Публикувано в: Новини