ПЛАТФОРМАТА_SMALL

06/12/2013 – Тази година Банка ДСК създаде специална дарителска платформа в платформата си за интернет банкиране ДСК Директ. Целта на проекта е да се предостави възможност на граждани и бизнес клиенти бързо и лесно да и извършват дарения, подкрепяйки различи каузи и инициативи на децата от SOS Детски селища България. Новата функционалност предлага на клиентите достъпна и облекчена процедура при обработване на трансакциите, включително и освобождаване от такса. В момента потребителите на ДСК Директ имат възможност да се присъединят към две от благородни инициативи на SOS Детски селища България: „Клуб SOS Приятел” и „Бъдеще и за тях”.

За четвърта поредна година  Банка ДСК продължава дългосрочната си подкрепа към SOS Детски селища България. Следвайки принципите на  корпоративната социална отговорност, Банка ДСК се стреми да приобщи и клиентите си към благородната мисия да помогнем на децата да сбъднат мечтите си.

В края на 2010 година Банка ДСК стана SOS златен корпоративен семеен спонсор, поемайки траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат 11 деца, лишени от подкрепата на родителите си – по едно в SOS детските селища в Трявна и в Дрен.

Публикувано в: Новини