Тази година Коледа няма да бъде само мрачен спомен за Ради.

Тази Коледа отново може да бъде очаквана с трепет...

Ради беше на 4 години, когато майка му му обеща, че ще му купи онази раница със Супермен, която той си беше харесал. С нея щеше да ходи не само на училище като порасне, но и на тренировките по плуване - нали щеше да печели медали? С нея щеше да ходи и на екскурзия - та нали като стане ученик щяха да ги водят на зелено училище? С нея щеше да ходи и за риба - нали всяко лято баща му го водеше на язовира?

Да, със сигурност щеше... Месец преди Коледа трагичен инцидент отне живота и на двамата му родители. В онзи ден майка му не го взе от детската градина. В онази сутрин той имаше раница, пълна с мечти, а изведнъж тя остана празна.

Някои деца нямат родители, други са разделени от тях или въобще не ги познават. В SOS Детски селища България над 500 деца имат шанс да растат в семейство. Те имат нужда от твоята подкрепа сега. Никое дете не бива да расте само.

Дари 20 лв. или друга еднократна сума по твой избор и СТАНИ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ на дете в риск! Запази детството, за да бъде детската раница пълна със спомени и живот!