wojciech-pacholarz-and-plamen-stoyanov_1_site

03/04/2017 – На 30 март Адеко България официално връчи чек на стойност 50 000 долара в подкрепа на мисията на SOS Детски селища. Събитието беше уважено от висшия мениджмънт на Адеко, ръководството на SOS Детски селища България, както и бивши и настоящи представители на инициативата Win4Youth за България.

SOS Детски селища България е втората българска организация, подкрепена от Win4Youth. Инициативата обединява служители и клиенти на Адеко от цял свят, които участват в спортни предизвикателства в подкрепа на социални каузи за млади хора. Всички те плуваха, бягаха и караха колело – трите дисциплини в триатлона, като проследяваха изминатите километри. Общата цел за 2016 г. бе 3 500 000 км, като с общи усилия бяха изминати 4 123 000 км, на база които бяха дарени 450 000 долара. Тази сума бе разделена между 9 фондации и организации от цял свят, които глобалната инициатива на Адеко Груп избра да подкрепи.

„Нашата мисия е „По-добра работа, по-добър живот“ и ежедневно помагаме на десетки хора да намерят подходящата работа за тях. Чрез провеждане и участие в различни спортни активности, нашите служители от цял свят, „събират“ километри, с които имаме възможност не просто да подкрепяме децата в неравностойно положение, но и да им осигурим по-добър старт в живота. Ето защо сме изключително щастливи да подкрепим SOS Детски селища в тяхната мисия, която се доближава и до нашата мисия.“ – заяви г-н Войчех Пахолаж, изпълнителен директор на Адеко България, по време на връчване на чека на стойност 50 000 долара на г-н Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

“Ние сме изключително признателни, че Адеко Груп избра да подкрепи каузата на SOS Детски селища, защото за нас това е преди всичко голямо признание. В същото време се радваме, че имахме шанса да участваме в такава благородна и интересна инициатива като Win4Youth, която не само подпомага българските деца в риск, но и поощрява собствените си служители да спортуват.” – сподели г-н Пламен Стоянов.

За Адеко:

Adecco Group свързва над 500,000 сътрудници с клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 6,600 офиси посредством 34,000 служители, в повече от 60 страни и територии по света.

На пазара в България, Adecco предоставя цялостни аутсорсинг решения в областта на ИТ и бизнес поддръжката, подбора на персонал, кратковременни решения за набавяне на работна сила. Ние извършваме подбор за най-добрите фирми в различни пазарни сектори, както и за нашите собствени проекти.

Всички ние истински вярваме в мотото “по-добра работа, по-добър живот” и идваме на работа с положителна нагласа и удоволствие всеки ден.

За Win4Wouth:

Инициативата Win4Youth е спортна програма, насочена към служители, партньори и клиенти на Адеко Груп по целия свят. Основната цел на Win4Youth е да се събира километри, които биват трансформирани в дарения за организации, подпомагащи деца в неравностойно положение и техните семейства. В същото време, инициативата окуражава служителите да спортуват и живеят здравословно. За всеки изминат или преплуван километър, Adecco Group дарява пари за избрани фондации по целия свят.

Публикувано в: Новини