UniCredit с чек за SOS Детски селища България

03/09/2014 – На 28.08.2014 г. SOSдетско селище Дрен посрещна като скъпи гости дългогодишните си приятели от УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Г-жа Теодора Бакалова, Финансов директор, и г-н Борислав Генов, Търговски директор на дружеството, зарадваха малчуганите от селището с подаръци по случай новата учебна година и връчиха на г-н Мариян Дянков, Директор Програма “SOSДетско селище”, локация София – Радомир – Дрен, дарителски чек на стойност 16 143 лв. Средствата за дарението  са набрани от деветата благотворителна кампания на дружеството за потребителско  финансиране, проведена под надслов  „ЗАЕДНО СБЪДВАМЕ ДЕТСКИ МЕЧТИ“.

За периода на кампанията между 15.06.2014 г. и 15.07.2014 г., УниКредит Кънсюмър Файненсинг отдели от всеки отпуснат кредит по 1 лв. в подкрепа на SOSДетски селища България и затвърди позицията си в защита правото на всяко дете да расте в ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ.

„Изпитваме вътрешно удовлетворение от възможността да сме част от сбъдването на детските мечти. Това е като свеж въздух в нашето ежедневие.“ – каза Борислав Генов

Вече пет години чрез различни кампании и инициативи УниКредит Кънсюмър Файненсинг устойчиво подкрепя SOSДетски селища България в усилията ни да осигуряваме равностойно бъдеще на деца, лишени от родителска грижа. Чрез собствения си принос, но също и увличайки своите клиенти и партньори за благородната кауза, дружеството се утвърди като един от най-големите и стабилни корпоративни дарители на SOSДетски селища България и се явява пример за устойчива във времето, стратегически съгласувана корпоративна социална отговорност.

Публикувано в: Новини